Thuis

Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

WOFLY is een belangrijke Fabrikant, een Leverancier en een Exporteur van een brede waaier van gasequipements, beschikbaar onder de merknaam AFK & Afklok. Het succes van Wofly brengt van hoogstaande, innovatieve producten, uitzonderlijke klantenservice, en ongeëvenaarde technische deskundigheid inzake de gas&-olieindustrie op.

 

WOFLY biedt een uitgebreide lijn van componenten met inbegrip van buismontage aan, controlekleppen, afgesloten en solenoïdekleppen, drukhulp en regelgevers. Door de jaren heen hebben wij geleerd hoe te om het gasregelgeving materiaal met de toepassing behoorlijk aan te passen. Het gebruiken van het juiste materiaal voor de baan elimineert problemen zoals verontreiniging, drukverschillen, veiligheidskwesties, en materiaalwanverhouding.

 

CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Om de markt, met gediplomeerd Ce en ISO9001 uit te breiden, wordt Co. van Shenzhen WoflyTechnology, Ltd professioneler om de betere dienst te verlenen en meer kans van klanten te krijgen.

 

CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze producten worden wijd over de hele wereld verkocht met warme goedkeuring van onze verdelers. En wij hebben rijke de uitvoerervaring in vele landen, zoals de V.S., Canada, Mexico, het UK, Duits, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Japan, Vietnam, Indonesië, Maleisië, Singapore, enz.

 CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wofly is een belangrijke ontwikkelaar en de fabrikant toegewijd aan gas de vloeibare controle, meer dan 10 jaar van industriële ervaring, Wofly nu een „Nationale Hi-Tech Onderneming“ is, ging IOS9001-kwaliteitscertificering over, gingen onze producten Ce, EN3.1 Certiication over.

 

 

2011-Opgezet de Technologieco. van Shenzhen Wofly, Ltd.

 

2012-Gelanceerd van het systeemoplossingen van de gastoepassing voor laboratoria, halfgeleiders, geïntegreerde schakelingen, photovoltaic, micro-elektronica en andere industrieën.

 

2013-Breidde de markt van Europa en Amerika uit.

 

2014-Lauched op Russische en Zuidoostaziatische markt.

 

2015-Afklokhandelsmerk overzee, Ce. RoHS en andere certificaten. Bereikt Groot succes in Zuidamerikaanse markt.

 

2016-Begon om het gas te investeren en te ontwikkelen met succes mengt mixermateriaal. 2017 — Verkregen ZO 9001:2000certificaat.

 

2018-Won de titel van nationale high-tech onderneming.

Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : AFK, Afklok

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Certificaten
粤ICP备15038918号