Bericht versturen
Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
nieuws
Huis /

CHINA Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Bedrijfsnieuws

Het laatste nieuws over het bedrijf Succesvolle levering van eenfasige drukregelaar ter ondersteuning van de industriële ontwikkeling
2024/07/19

Succesvolle levering van eenfasige drukregelaar ter ondersteuning van de industriële ontwikkeling

19 juli 2024, Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. bracht een belangrijk moment aan, een partij van hoge kwaliteit eenfasige drukregulatoren werd met succes verzonden,en zal binnenkort naar alle delen van het land gaan om sterke steun te bieden aan de drukbeheersbehoeften van vele industrieën. Op de leverplaats van het bedrijf, zal een doos van dicht verpakt, netjes gerangschikte drukregelaars binnenkort op missie reizen.De drukregulatoren zijn van hoge kwaliteit, zorgvuldig ontworpen door het R&D-team en strikt gecontroleerd door de productieafdeling.. Deze drukregulatoren hebben geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen, met een precieze drukregulatie en uitstekende stabiliteit.en in staat zijn zich aan te passen aan een verscheidenheid aan complexe werkomgevingen en strenge procesvereisten. Tijdens het productieproces,elke stap van het proces voldoet strikt aan de internationale kwaliteitsnormen en ondergaat een aantal strenge testprocedures om de superieure kwaliteit van de producten te garanderen. Deze zending weerspiegelt niet alleen de sterke productiecapaciteit en het efficiënte beheer van de toeleveringsketen van Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. op het gebied van eenstadiumdrukregulatoren,maar weerspiegelt ook de hoge erkenning en het vertrouwen van de markt voor onze productenDeze serie producten zal worden gebruikt in laboratoria, halfgeleiders, industriële bulkgasvoorziening en andere belangrijke gebieden.het verstrekken van essentiële drukregeling voor de productie en exploitatie van verbonden ondernemingen.   Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. houdt zich altijd aan de vraag van de klant georiënteerd, en voortdurend de kwaliteit van het product en het serviceniveau te verbeteren.We zullen onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijven verhogen., innovatieve technologie, om klanten meer kwalitatieve, hoogwaardige drukregulerende oplossingen te bieden, om de verdere ontwikkeling en vooruitgang van de industrie te bevorderen.
Het laatste nieuws over het bedrijf Het werkingsprincipe van de AFKLOK-drukregelaar garandeert de stabiele werking van het systeem.
2024/07/08

Het werkingsprincipe van de AFKLOK-drukregelaar garandeert de stabiele werking van het systeem.

AFKLOK-drukregulatoren hebben veel aandacht gekregen als belangrijke regelingsapparatuur in de industriële en civiele sector. AFKLOK-drukregelaar is, zoals de naam al doet vermoeden, een apparaat dat wordt gebruikt om de druk van een vloeistof of gas te regelen. Het sensorelement is gevoelig voor drukveranderingen in het systeem en wanneer de druk het vooraf ingestelde bereik overschrijdt of daalt, wordt de verandering snel aan de regelorganisatie doorgegeven.De besturingseenheid fungeert als het "brein" van de regulatorHet systeem wordt geactiveerd door het apparaat, dat de door het apparaat waargenomen drukinformatie analyseert en beoordeelt en vervolgens het regulerende element de juiste actie oplegt. In termen van regulerende elementen zijn de meest voorkomende veren, diafragma's of zuigers.de op het diafragma werkende kracht overwint de elasticiteit van de veer, zodat de opening van de klep afneemt, waardoor de doorstroming van vloeistof of gas wordt verminderd en de druk wordt verlaagd;de elasticiteit van de veer duwt het membraan, zodat de opening van de klep toeneemt en de doorstroming toeneemt, zodat het effect van het verhogen van de druk wordt bereikt.   De drukregulatoren van AFKLOK spelen een belangrijke rol op vele gebieden: in de industriële productie zorgen zij ervoor dat alle soorten apparatuur onder een stabiele druk werken.verbetering van de productie-efficiëntie en de productkwaliteitIn de burgerlijke sector, zoals de gasvoorziening, garandeert het de veiligheid en stabiliteit van gasgebruikers.   Met de voortdurende vooruitgang van wetenschap en technologie,Het werkingsprincipe van de AFKLOK-drukregelaar wordt ook geoptimaliseerd en vernieuwd om aan de behoeften van complexere en gevarieerdere toepassingsscenario's te voldoenIn de toekomst hebben wij reden om aan te nemen dat de drukregulatoren van AFKLOK een belangrijkere rol zullen spelen bij de verzekering van de stabiele werking van het systeem.
Het laatste nieuws over het bedrijf Drukregulatoren worden op veel ontwikkelingsgebieden veel gebruikt
2024/07/02

Drukregulatoren worden op veel ontwikkelingsgebieden veel gebruikt

In het tijdperk van de snelle technologische en industriële ontwikkeling spelen AFKLOK-drukregulatoren een onmisbare rol als sleutelbesturingsonderdelen in een breed scala van toepassingen.   In de energiesector spelen drukregulatoren een belangrijke rol bij de winning, het vervoer en de opslag van olie en gas.Het kan de druk in de pijpleiding nauwkeurig regelen om de veilige en efficiënte levering van olie- en gasbronnen te garanderen, het risico op lekkage verminderen en de stabiliteit van de energievoorziening garanderen. In de medische industrie zorgen AFKLOK drukregulatoren voor de goede werking van medische apparatuur.het kan de zuurstofdruk stabiel reguleren om patiënten passende zuurstofinnamecondities te biedenIn anesthesieapparatuur regelt het de gasdruk nauwkeurig om het anesthesie-effect en de patiëntveiligheid tijdens de operatie te waarborgen. In de verwerkende industrie worden AFKLOK-drukregulatoren in allerlei productieprocessen gebruikt.Of het nu gaat om pneumatische gereedschappen in de automobielindustrie of om gasbeschermd lassen in de productie van elektronica., zorgt het voor een constante werkdruk en verbetert de kwaliteit en productiviteit van het product. Bovendien hebben AFKLOK-drukregulatoren belangrijke toepassingen in de luchtvaartindustrie.het kan zich aanpassen aan verschillende vlieghoogten en werkomstandigheden, om een stabiele systeemdruk te garanderen, om de vluchtveiligheid te garanderen.   Op het gebied van de landbouw gebruiken moderne kassen en irrigatiesystemen ook AFKLOK-drukregulatoren om een nauwkeurige beheersing van water en gas te bereiken.optimaliseren van het kweekmilieu van gewassen en verbeteren van de efficiëntie van de landbouwproductie. Het kan worden gezegd dat de toepassingsgebieden van de AFKLOK-drukregelaar zich blijven uitbreiden en verdiepen, zodat de ontwikkeling van verschillende industrieën een sterke steun biedt,bevorderen van de vooruitgang en ontwikkeling van de samenleving.
Het laatste nieuws over het bedrijf De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.
2024/06/25

De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.

Shenzhen, 25 juni 2024 - De langverwachte 6e Semicon Semicon China vindt morgen plaats,En de beste en slimste van over de hele wereld komen samen om de laatste voorbereidingen te maken voor de vlot verloop van het evenement.. Wofly is één van de exposanten, en we zijn vereerd om deel te nemen aan deze internationale halfgeleider tentoonstelling, we zullen verschillende speciale gas apparatuur, evenals drukverlagers,half-automatische, diafragma kleppen en zo verder, en vandaag is in het midden van de spannende setup. wofly Booth No. 8B55 welkom om ons te bezoeken.   Vandaag verzamelden het tentoonstellingspersoneel en het personeel zich op de locatie en begonnen ze met het intensieve werk om de locatie na elkaar op te zetten.De tentoonstelling begint officieel op 26 juni en duurt drie dagen tot en met 28 juni.Tegen die tijd zullen industriële leiders, deskundigen, geleerden en technologische innovators van over de hele wereld bijeenkomen om de laatste ontwikkelingen en geavanceerde trends op het gebied van halfgeleiders te bespreken.Het is de moeite waard om te kijken naar een "Baoan Business Environment Promotion and Semiconductor Enterprise Supply and Demand Matchmaking Meeting" op 27. Als's werelds toonaangevende platform voor de uitwisseling van halfgeleidertechnologie trekt Semicon China Shenzhen elk jaar de aandacht en deelname van een groot aantal insiders uit de industrie aan.In de tentoonstelling van dit jaar, zullen een groot aantal gerenommeerde bedrijven, onderzoeksinstituten en startende ondernemingen de nieuwste halfgeleiderproducten, -oplossingen en -innovatieve technologieën presenteren.De exposanten zullen deze gelegenheid gebruiken om hun nieuwste onderzoeksresultaten te presenteren, de meest geavanceerde technologische toepassingen van de industrie te verkennen en samenwerking en zakelijke kansen te zoeken.   Naast de tentoonstelling en de tentoonstellingen organiseert Semicon China ook een "Baoan Business Environment Promotion and Semiconductor Business Supply and Demand Matchmaking Conference".Deze activiteit via de Baoan bedrijfsomgeving en het bedrijfsbeleid, halfgeleider bedrijven te bouwen aanbod en vraag docking, om de implementatie van de onderneming te bereiken om de markt te vinden, vinden van de upstream en downstream van het werk van de implementatie.   Het succes van Semicon Shenzhen zal de ontwikkeling van de halfgeleiderindustrie verder bevorderen, innovatie en samenwerking bevorderen en wetenschap en technologie bevorderen.De deelnemers zullen getuige zijn van de nieuwste doorbraken en de tentoonstelling van geavanceerde technologieën op het gebied van halfgeleiders, en de toekomstige ontwikkeling samen bespreken.   Let op de opening van de 6e Semicon Semicon China, en laten we uitkijken naar dit evenement dat de halfgeleiderindustrie in de toekomst zal leiden!
Het laatste nieuws over het bedrijf Wofly Voltooiing van het project XiBa
2024/06/19

Wofly Voltooiing van het project XiBa

Het project "Wash Bar" is nu bijna afgerond, waarin de business/design/procurement/warehouse/engineering, de vijf afdelingen zijn ongetwijfeld niet in een race tegen de tijd,De contractperiode van slechts één maand, en sommige materialen zijn niet op de leveringsdatum, de onderneming van de aanbesteding drong zelfs voor de klant om zowel goed en snel te kunnen geven!De klant maakt negatief elektrode materiaal. Klanten doen is negatieve elektrode materiaal industrie dus gebruik maken van onze gas systeem, deze maand de automatische explosie-bestendige 8 cilinders speciale gaskast om twee te doen,semi-automatische VMB klep box 1 in 6 uit te doen 4, VDB klep doos 2 in 4 uit te doen 1, dubbele flessen cilinder rek (hulpgas rek) 2, VMB blazen een klein paneel van 5 sets, VMB vacuüm / rijden het gas klein paneel van 6 sets,half-automatische decompressie-inrichting van de eerste klasse 2 sets, verzamelaars twee apparaten 2 sets, twee sets van verzamelaars. De productie-afdeling, de technische afdeling, zijn in de voortdurende overuren onderlinge samenwerking,En als team is het belangrijkste punt is om aandacht te besteden aan het teamwerk, dus dat kan een hoop dingen te besparen, inderdaad, ze zijn ook zeer goed op zijn plaats, en uiteindelijk in de opgegeven periode van tijd om het project te voltooien, krijgen de lof van de klant,Niet alleen voor de persoonlijke lof maar ook voor de bevestiging van het bedrijf van wofly's bevestiging van het bedrijfDit is niet alleen voor persoonlijke lof, maar ook voor de bevestiging van de bevestiging van wofly, maar ook om de klant te bedanken voor het vertrouwen in wofly,We houden ons aan het principe van veiligheid en service om onze klanten te dienen.Ik geloof dat we in de toekomst meer op een hoger niveau zullen zijn.
Het laatste nieuws over het bedrijf Wofly op de zesde Shenzhen International Semiconductor Exhibition
2024/06/13

Wofly op de zesde Shenzhen International Semiconductor Exhibition

De 6e Shenzhen International Semiconductor Exhibition, die van 26 tot en met 28 juni 2024 wordt gehouden,zal worden tentoongesteld in het Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao'an) Hall 4/6/8. wofly's stand nr.: 8B55, we zullen onze gasvoorziening apparatuur gashantering en nog veel meer tentoonstellen op deze tentoonstelling. Scan de QR-code hieronder om uw gratis ticket te krijgen. Als leverancier van gassystemen presenteert Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. op de beurs apparatuur voor bulkgasvoorzieningssystemen en accessoires en oplossingen.Volledig automatische speciale gaskasten/speciale gasrekken/VMB-klepdozen/gasdrukverlagers/buisbehoren/diafragma-kleppen, enz. zullen worden tentoongesteld op de stand.   De bezoekers kunnen een diepgaand gesprek voeren met de vertegenwoordigers van het bedrijf.Het professionele team van Wofly Technology zal in detail de kenmerken en toepassingsgebieden van de producten van het bedrijf presenteren, evenals haar vermogen om op maat gemaakte oplossingen aan haar klanten te bieden. De tentoonstelling zal een platform bieden voor deskundigen uit de industrie, ondernemers en technologieliefhebbers om ideeën uit te wisselen en met elkaar samen te werken.Wofly Technology kijkt ernaar uit om de nieuwste technologische trends en ontwikkelingen in de industrie te delen met mensen uit alle lagen van het leven en meer mogelijkheden voor samenwerking te zoeken.   Informatie over de stand van Shenzhen Wofly Technology Co.: Name van de tentoonstelling: De 6e Shenzhen International Semiconductor Exhibition Stand nr.: 8B55 Uitstallingsdatum: 26-28 juni 2024 Plaats van de tentoonstelling: Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao'an)   Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken om de innovatie- en ontwikkelingskansen op het gebied van gassen en halfgeleiders te bespreken.We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en onze technologische vooruitgang en oplossingen te delen..   Over Shenzhen Wofly Technology Co: Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. is een toonaangevende leverancier van halfgeleideroplossingen en biedt wereldwijd chip- en systeemoplossingen met hoge prestaties en hoge betrouwbaarheid.De producten van het bedrijf worden veel gebruikt in de communicatie, consumentenelektronica, industriële automatisering en automobielelektronica.   Contactpersoon: Naam: Catlin Zeng Positie: Directeur Tel: 0755-0927023443 Email: info@szwofly.com  
Het laatste nieuws over het bedrijf Hoe kan een gebruikersorganisatie de juiste klep kiezen voor uw speciale gasregelsysteem?
2024/06/04

Hoe kan een gebruikersorganisatie de juiste klep kiezen voor uw speciale gasregelsysteem?

De selectie van kleppen is een belangrijk onderdeel van de juiste ontwerp- en onderhoudspraktijken voor leidings- en instrumentatiesystemen.de gebruikerseenheid kan worden blootgesteld aan ongeschikte of inferieure prestaties van het speciale gassysteem, langere downtime en onvermijdelijke veiligheidsrisico's. Valven worden gewoonlijk geselecteerd tijdens de eerste fase van het ontwerp van een speciaal gasregelsysteem en gedurende de gehele levenscyclus van het systeem.Technici volgen meestal specificaties om betere kleppen en de meeste andere componenten te maken met dezelfde typen componenten die al in het systeem aanwezig zijn.   Het is daarom van groot belang om vanaf het begin de juiste kleppen te selecteren om gebruikers een vroegtijdige vervanging van de kleppen te voorkomen.   Hoe maak je de juiste keuze?   Het technische en inkooppersoneel van de installatie van de klant kan de STAMPED-methode toepassen, waarbij rekening wordt gehouden met grootte, temperatuur, toepassing, medium, druk, uiteinden of toebehoren en levering.   Een volledige beschouwing van elk van deze bedrijfsomstandigheden kan de keuze van de juiste klep voor het speciale gassysteem begeleiden.   Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de toepassing van STAMPED op het ontwerp van speciale gassystemen: 01 S - Grootte   De grootte van een klep bepaalt de doorstroming en moet overeenkomen met de gewenste of vereiste doorstroming van het systeem.De stroomcoëfficiënt (Cv) van een klep geeft de relatie aan tussen de drukdaling door de klep en de overeenkomstige stroom.   De ontwerpfactoren van de klep die van invloed zijn op de Cv zijn onder meer de grootte en geometrie van het stroompad; de grootte van het openingsoppervlak van de klep beïnvloedt de vloeistofstroom erdoorheen.hoe groter het potentiële doorstromingsprocesDe openingen van de verschillende typen kleppen kunnen sterk variëren; een kogelklep zal bijvoorbeeld weinig weerstand bieden tegen de stroom, maar een naaldklep zal de stroom beperken of vertragen.Dit moeten overwegingen zijn in uw selectieproces.   02 T - Temperatuur   De werktemperatuur van de klep helpt de temperatuur van de media in het systeem en de omgevingstemperatuur van de omringende omgeving te regelen.Het is belangrijk op te merken of de temperatuur van de klep constant blijft of vaak verandert, en deze omstandigheden kunnen van invloed zijn op de selectie van de kleppen of op de frequentie waarmee preventief onderhoud moet worden verricht.   Er moet rekening mee worden gehouden dat temperatuurschommelingen kunnen leiden tot uitbreiding en samentrekking van de afdichtingsmaterialen.en het is noodzakelijk ervoor te zorgen dat de klep onder extreme omstandigheden grondig is getest.   03 A - Toepassing   Denk eens na over wat de klep in een systeem moet doen, moet het de stroom van media starten of stoppen?Bescherm het speciale gassysteem tegen overdruk?   Een duidelijk beeld van de toepassing van de klep in het systeem zal u leiden tot een duidelijker keuze van het kleptype.terwijl sommige kogelkleppen een versnelling kunnen bieden, mag niet worden gebruikt om de stroom te beperken of te reguleren, maar moet worden gebruikt in volledig open of volledig gesloten toestand, indien u de stroom moet beperken of reguleren,een naaldklep of meetklep kan een betere keuze zijn.   04 M - Gemiddeld   Of om de stroom te reguleren, kan een naaldklep of een meetklep een betere keuze zijn. Bij het selecteren van de juiste klep met de juiste materiaalcompositie dient ook zorgvuldig rekening te worden gehouden met het vloeistofmedium in het systeem.   Zorg ervoor dat het systeemmateriaal compatibel is met de materialen die de klepkarosserie, de stoel en de stamscherring vormen, alsmede met de zachtere materialen van het gas.gebreekt of gekraakt, die een veiligheidsrisico en kostbare productie- en veiligheidsproblemen voor de gebruikerseenheid kunnen opleveren.   Zoals bij de temperatuur dient ook de plaats waar de klep moet worden gebruikt, in aanmerking te worden genomen.bijvoorbeeld in een installatie of in een verwarmd instrumentencamerOf wordt het buiten gebruikt, blootgesteld aan klimaatfactoren zoals zonlicht, regen, sneeuw en temperatuurschommelingen over een lange periode?Valven en hun onderdelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen. Vergeet niet de juiste klep te kiezen in relatie tot de bovenstaande milieu- en klimaatfactoren om de levensduur en de functionaliteit van de klep te maximaliseren.   05 P - Druk   Een andere belangrijke factor bij de keuze van een klep is de druk. Er zijn twee soorten druk: 1Werkdruk: de normale werkdruk in het systeem. 2. Ontwerpdruk: de maximale drukgrens van de klep; overschrijdt nooit de ontwerpdruk van een onderdeel van het Special Gas-systeem, behalve onder gecontroleerde testomstandigheden.   De druklimiet van een speciaal gassysteem is gebaseerd op het laagste nominale onderdeel - houd dit in gedachten bij de keuze van een klep.De druk en temperatuur van het procesmedium hebben een aanzienlijk effect op de prestaties van de onderdelenDe door u geselecteerde kleppen moeten druk kunnen weerstaan en bij behoefte op een breed bereik van temperaturen en druk kunnen werken.Materiaalselectie en validatie zijn allemaal cruciale aspecten van de werkzaamheid van de klepHet is ook belangrijk om te onthouden dat druk en temperatuur elkaar aanzienlijk beïnvloeden.   06 E - Eindverbindingen   Valven worden geleverd met een verscheidenheid aan verschillende eindverbindingen.Hoewel niet traditioneel geassocieerd met de constructie van een klep, is de keuze van eindverbindingen van cruciaal belang voor de algemene constructie van de klep en het vermogen om een afgesloten systeem te behouden.Zorg ervoor dat de eindverbindingen geschikt zijn voor de systeemdruk en -temperatuur, en van de juiste grootte en materiaal, kunnen de juiste eindverbindingen de installatie vereenvoudigen en extra lekpunten voorkomen.   07 D - Levering Ten slotte, na alle bovenstaande factoren te hebben overwogen en de juiste klep voor uw toepassing te hebben gekozen, zoals bij elke andere factor,tijdige levering en betrouwbare bevoorrading is belangrijk om het Special Gas-systeem actief en efficiënt te houdenAls laatste stap in de STAMPED-aanpak is het noodzakelijk de kracht van de leverancier in overweging te nemen, hun vermogen om te voldoen aan de vraag wanneer u het onderdeel nodig heeft,en hun vermogen om met u samen te werken om de behoeften van uw systeem te begrijpen.   Bovenstaande is de door WOFLY (AFKLOK) samengestelde STAMPDE-methode.Als u nog vragen heeft..., WOFLY (AFKLOK) is ook van harte welkom voor uw vragen. WOFLY (AFKLOK) in het gebied van speciale gastoepassingen voor dertien jaar, de gastoepassingsindustrie is zeer vertrouwd met de relevante processen, en heeft een sterke,stabiele toeleveringsketen en bouwtechniek team, dit zijn onze sterke steun, zodat we de kracht en vastberadenheid hebben om de beste kwaliteit te bieden, de veiligste volledige set van gastoepassingen voor de gebruikers eenheden.
Het laatste nieuws over het bedrijf Wat zijn de veiligheidsverbindingen in het speciale gastoepassingsregelsysteem?
2024/05/28

Wat zijn de veiligheidsverbindingen in het speciale gastoepassingsregelsysteem?

Het belangrijkste doel van het systeem voor de controle van de toepassing van speciale gassen is het leveren van elektronische speciale gassen van hoge zuiverheid voor de veilige levering van eindgebruikspunten voor industriële processen.Het gehele systeem bestaat uit een aantal modules die het gehele stroompad van de gasbron tot de gascollectie en het eindgebruikspunt bestrijken..   Er zijn twee hoofdvereisten voor het gebruik van speciale gassen in gebruikseenheden.die wordt bereikt in het speciale gasregelsysteem door middel van een drukregelaar, en zuiverheid door middel van een hoge mate van luchtdichtheid van het systeem om externe verontreiniging en het filteren van deeltjes in het gas door middel van een filter te voorkomen.   De tweede belangrijkste eis is veiligheid, brandbare en explosieve gassen, giftige gassen, corrosieve gassen en andere gevaarlijke gassen zijn speciale gassen.Het gevaar van speciale gassystemen is groot., moeten bij het ontwerp, de installatie en het gebruik van de installatie rekening worden gehouden met de ondersteunende veiligheidsvoorzieningen.   Vandaag de dag weten we vooral, in het speciale gas toepassing besturingssysteem heeft wat veiligheid koppeling apparatuur?   01 Noodstopknop   De noodstopknop wordt gebruikt om de pneumatische kleppen van de gastoevoerapparatuur ter plaatse op afstand te sluiten.   Wanneer het lekkagealarm het tweede alarm bereikt, kan het personeel op afstand handmatig de gasvoorziening uitschakelen.en sluit de pneumatische klep van de gasvoorziening op tijd.   02 Gasdetector De gasdetector wordt hoofdzakelijk gebruikt voor continue en ononderbroken bemonstering en analyse van de gastoevoerapparatuur om te bepalen of er een gaslek uit de gastoevoerapparatuur ontstaat.   Wanneer de detector normaal werkt, bereikt de bemonsteringsstroom van de detector 500 ml/min.   Voor verwarmd gas moet een gasverwarmingseenheid worden geïnstalleerd om een hulpverwarmingseffect te bereiken.   03 Alarmlamp Alarmindicator wordt hoofdzakelijk gebruikt om de alarmsituatie op het terrein aan te geven, die bestaat uit alarmlicht en buzzer.   Wanneer het lekkalarm één alarmmanager bereikt, wordt het alarmlicht geel en gaat de buzzer af;wanneer het lekmeldalarm twee alarmbanden bereikt, zal het alarm licht rood zijn en zal de bel gaan.   Het alarmlicht vereist 24VDC-stroom en de buzzer moet 80dB of hoger klinken.   04 Sprinklerkop Glazen bol sprinkler kop van de glazen bal, gevuld met een hoge coëfficiënt van thermische uitbreiding van de organische oplossing, het vuur, de organische oplossing temperatuur stijgt en uitbreiding,tot het glazen lichaam is gebroken, verliezen de afdichtingen steun door de waterstroom, zodat het begin van het sproeiwater.   De belangrijkste functie van de douchekop in de gaskast is het afkoelen van de cilinder om secundaire ongevallen te voorkomen.   05 UV/IR-vlammeleraar   UV/IR kan zowel UV- als IR-lichtsegmenten in de vlam detecteren.   Aangezien de vlam zowel UV- als IR-lichtsegmenten moet bevatten, kan de UV/IR-detector effectief valse alarmen voorkomen die worden veroorzaakt door andere afzonderlijke UV- of IR-bronnen.   06 Schakelaar voor overstromingsbescherming (EFS) Als de gasstroom groter of kleiner is dan het ingestelde punt, wordt de gasstroom vergeleken met de gasstroom.de overstromingsbeschermingsschakelaar geeft het besturingssysteem een signaal en activeert de koppelingHet instelpunt van de overstromingsbescherming kan niet ter plaatse worden ingesteld.   07 Negatieve drukmeter / negatieve drukschakelaar   Negative pressure gauge/negative pressure can measure the negative pressure value inside the gas cabinet to ensure that the air extraction volume of the equipment meets the design requirements and to improve operational safety.   Een negatieve drukschakelaar kan een signaal naar het besturingssysteem sturen wanneer de negatieve drukwaarde in de apparatuur lager is dan de ingestelde waarde en de koppeling activeren.   08 PLC-besturing   PLC-besturingssysteem heeft een sterke betrouwbaarheid, alle signalen worden naar het PLC-systeem verzonden, nadat het is verwerkt en verzonden naar de mens-machine-interface,PLC kan de signaaloverdracht en het beheer van alle terminalapparatuur voltooien.
Het laatste nieuws over het bedrijf Een kracht voor innovatie in processystemen met een hoge zuiverheid voor de pan-halfgeleiderindustrie
2024/05/22

Een kracht voor innovatie in processystemen met een hoge zuiverheid voor de pan-halfgeleiderindustrie

In de kern van de pan-halfgeleiderindustrie zijn zuivere procesgassystemen als bloed.een gestage stroom van voedingsstoffen voor hightech-industrieën zoals chipproductie en opto-elektronisch beeldscherm.   Als systeemleverancier die zich al dertien jaar richt op speciale gasoplossingen, heeft AFKLOK met zijn uitstekende technologische kracht en professionele service-ervaring op dit gebied floreerd.   De ziel van een hoogzuiver procesgassysteem   In de pan-halfgeleiderindustrie zijn procesgassystemen van hoge zuiverheid een belangrijk onderdeel van het productieproces.dunne folie afzetting en andere processen, en hun zuiverheid, stabiliteit en continuïteit van de levering hebben rechtstreeks invloed op de kwaliteit en op de opbrengst van de producten.   AFKLOK's zorgvuldig ontwikkelde procesgas systeem van hoge zuiverheid, gebaseerd op geavanceerde zuiveringstechnologie en strikte kwaliteitscontrole,zorgt ervoor dat elk gas aan de door de industrie vereiste ultra-hoge zuiverheidsnormen kan voldoen.   Veilige bewaking, intelligente bediening en onderhoud   Omdat AFKLOK weet dat veiligheid de hoeksteen is van de productie en de levensader van elk processysteem, zijn de hoogzuivere procesgassystemen van AFKLOK ontworpen met veiligheid en stabiliteit in gedachten.   Van de opslag en distributie van gassen bij de bron tot het eindgebruik, worden de hoogste veiligheidsnormen nageleefd.zoals stikstofreinigingssystemen, noodsluitkleppen, drukverlagende apparaten en ontvlambare/giftige gassen detectie- en alarmsystemen worden gedurende het hele proces gebruikt om effectief potentiële risico's te voorkomen,en om de veiligheid en betrouwbaarheid van de productieomgeving volledig te waarborgen.   Bovendien is de combinatie van Internet of Things-technologie en big data-analyse, om te komen tot remote monitoring, intelligente vroegtijdige waarschuwing en onderhoudsbeheer,zodat klanten het gehele proces op afstand kunnen controleren en controleren, tijdige toegang tot informatie over verschillende parameters, vroegtijdige waarschuwing en snelle reactie op mogelijke problemen, zodat het gehele proces intelligenter en efficiënter is.   Op maat gemaakte diensten voor industriële modernisering In reactie op de uiteenlopende toepassingsscenario's en behoeften van de pan-halfgeleiderindustrieAFKLOK biedt klanten op maat gemaakte oplossingen voor procesgassystemen met een hoge zuiverheid op basis van zijn diepgaande technische verzameling en rijke projectervaring. Of het nu gaat om een nieuwe productielijn of de modernisering en optimalisatie van bestaande apparatuur, deze kan flexibel worden geconfigureerd volgens de specifieke eisen van de klant.zodat elke partij van speciaal gas een constante en in overeenstemming met de eisen van de concentratie en de doorstroming kan behoudenDe Commissie heeft de Commissie verzocht de Commissie te verzoeken de in de richtlijn bedoelde maatregelen te steunen en te vergemakkelijken.   Groene filosofie, duurzame ontwikkeling   AFKLOK streeft naar uitmuntendheid in prestaties, maar is ook toegewijd aan het vervullen van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en het handhaven van de principes van milieubescherming en duurzaamheid.AFKLOK zet zich in voor het creëren van groene en efficiënte procesgassystemen van hoge zuiverheid. Onze speciale gassystemen zijn ontworpen en geëxploiteerd in strikte overeenstemming met de nationale en internationale milieuregels.het gebruik maken van technologie en strenge maatregelen voor de behandeling van uitlaatgassen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken en bedrijven te helpen hun energiebesparings- en emissiereductiedoelstellingen te bereiken, waardoor de industriële keten in een milieuvriendelijker richting gaat.   Samen met AFKLOKWe bouwen samen de toekomst.   AFKLOK is altijd op weg geweest naar technologische innovatie en dienstverlening en blijft nieuwe hoogzuivere procesgassystemenoplossingen aanbieden aan de pan-halfgeleiderindustrie. We are convinced that only by combining the power of science and technology with the needs of our customers can we together draw a beautiful picture of the flourishing development of the pan-semiconductor industry in China and around the worldDoor voor AFKLOK te kiezen, kiest u voor een professionele, veilige, groene en duurzame toekomst! Samenvattend heeft AFKLOK de pan-halfgeleiderindustrie gediend met haar professionele speciale gassystementechnologie en -service.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de onderzoeksprocedure.We kijken ernaar uit om met meer partners samen te werken om nieuwe hoogten te bereiken op de weg van innovatie!   Als fabrikant van speciale gascontrolesystemen bieden we algemene planning, professioneel ontwerp, materiaal selectie, professionele installatie, systeemlevering, technisch advies,een compleet geheel van turnkey projectenLaat de gebruikers met gas meer zorgen maken, meer gerust zijn, meer op hun gemak.
Het laatste nieuws over het bedrijf Hoe wordt met uitlaatgassen in de speciale gasleiding omgegaan?
2024/05/14

Hoe wordt met uitlaatgassen in de speciale gasleiding omgegaan?

Met de bloeiende ontwikkeling van de halfgeleiderindustrie zijn hogere eisen gesteld aan de ondersteunende projecten.en de problemen van rommelige cilindersDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de veiligheid van de gasconsumptie te waarborgen.Vandaag is het personeel van Shenzhen Wofei Technology Co.:   Speciale behandeling van gassafgassen   Speciale gassen op de gezondheid en het milieu zullen grote schade veroorzaken, hoe om te gaan met speciale gassen staartgas, met welke apparatuur, hier zal een diepgaande introductie. Status van speciale gassen   Het gas bestaat onvermijdelijk als een afgeleide van het speciale gas systeem.de eigenaar van de bouwruimte is zich niet volledig bewust van het probleem van de emissies van uitlaatgassenIn de eerste plaats is het belangrijk dat de productie van speciale gassen met een hoge uitstoot van gassen in de productie-industrie steeds meer aandacht krijgt.Hoe ontslag is een probleem voor veel gebruikers geworden.   De behandeling van de emissiereinigingsinrichting van het speciale gassysteem:   Het type installatie voor de behandeling van de afgassen moet worden geselecteerd op basis van de kenmerken van het speciale gas in de te behandelen uitlaatgassen.en onverenigbare speciale gassen moeten afzonderlijk worden ingesteld staartgasbehandeling apparaat- Ja, dat klopt.   De installatie voor de behandeling van de afvoergassen moet dicht bij de GR, GC en andere speciale gasapparatuur worden geplaatst.   Bij de behandeling van speciale gassen wordt gebruik gemaakt van adsorptie met droge behandeling, nat schrobben, verwarming met ontbinding, verbranding met verbranding, ontbinding met plasma,verdunningsbehandeling en de combinatie van bovenstaande methoden.
Het laatste nieuws over het bedrijf Hoe het probleem van te veel drukverschil in de drukverlagend klep op te lossen
2024/04/28

Hoe het probleem van te veel drukverschil in de drukverlagend klep op te lossen

In het proces van de installatie van de gasleiding, drukverminder moet worden gebruikt in het instrument, zijn rol is om aan te passen, de inlaatdruk zal worden verlaagd tot een bepaalde behoefte aan de exportdruk,en vertrouwen op de eigen energie van het medium, zodat de uitvoerdruk automatisch op een stabiele klep wordt gehandhaafd.dan is het drukverschil van de drukverminder te groot moet zijn hoe het op te lossen, zullen de volgende fabrikanten van gasleidinginstallaties van Wofei aan u worden gepresenteerd. De drukverlagers zijn geschikt voor lekken bij verschillende drukken.als het drukverschil tussen de drukverminder is te groot dit zal resulteren in de piloot klep is automatisch top open staat, kan niet garanderen dat de achterkant van de druk stabiliteit en nauwkeurige controle.de back-end druk zal leiden tot de piloot klep diafragma en de bijbehorende actie van de verstelveer tot frequente automatische correcties, waardoor de pilootklep te vaak moet worden ingesteld, waardoor de pilootklep bijzonder gemakkelijk versleten kan raken. Dan hoe om het op te lossen, zoals de werkomstandigheden in de normale doorstroming van 3000kg / h, de inlaatdruk van 15BarG, stel de druk van 3BarG, dan het probleem op te lossen met het volgende schema:een drukverschil met twee drukverlagende kleppen in serie met het drukverlagende stationDe eerste drukverlagende klep zal DN40 zijn, de ingestelde druk wordt ingesteld op 8 bar, van 15 tot 8 bar, de doorstroming is 3300 kg/h, de tweede drukverlagende klep zal DN50 zijn, ingesteld op 3 bar,De druk zal worden verlaagd van 8 naar 3 bar., de doorstroming is 3030 kg/h. Elke drukverminder vanaf de achterkant van de terugkoppelingsleiding, koperpijp, de afstand tot 15 maal de diameter van de pijpleiding of 1 meter is geschikt,de drukmeter is in de leiding geïnstalleerd aan de achterkant van de afstand tussen de twee drukverlagers van ten minste 30 maal de diameter van de buis of meerIndien de plaats van de installatie niet voldoende is om de afstand tussen de twee drukverlagende kleppen te vereisen,voor elk drukverlagend klep stroomopwaarts en stroomafwaarts moet een afzonderlijk afsluitklep worden geïnstalleerdAls de bovenstaande twee situaties tegelijkertijd optreden, zowel grote stroomveranderingen, en grote differentialdruk, dan is de serie-parallelle combinatie van drukverlagend station.
1 2 3 4 5 6 7 8