Bericht versturen
Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
nieuws
Huis / nieuws /

Bedrijfsnieuws Over De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.

De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.

2024-06-25
De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.

Shenzhen, 25 juni 2024 - De langverwachte 6e Semicon Semicon China vindt morgen plaats,En de beste en slimste van over de hele wereld komen samen om de laatste voorbereidingen te maken voor de vlot verloop van het evenement..

laatste bedrijfsnieuws over De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.  0

Wofly is één van de exposanten, en we zijn vereerd om deel te nemen aan deze internationale halfgeleider tentoonstelling, we zullen verschillende speciale gas apparatuur, evenals drukverlagers,half-automatische, diafragma kleppen en zo verder, en vandaag is in het midden van de spannende setup. wofly Booth No. 8B55 welkom om ons te bezoeken.

 

Vandaag verzamelden het tentoonstellingspersoneel en het personeel zich op de locatie en begonnen ze met het intensieve werk om de locatie na elkaar op te zetten.De tentoonstelling begint officieel op 26 juni en duurt drie dagen tot en met 28 juni.Tegen die tijd zullen industriële leiders, deskundigen, geleerden en technologische innovators van over de hele wereld bijeenkomen om de laatste ontwikkelingen en geavanceerde trends op het gebied van halfgeleiders te bespreken.Het is de moeite waard om te kijken naar een "Baoan Business Environment Promotion and Semiconductor Enterprise Supply and Demand Matchmaking Meeting" op 27.

laatste bedrijfsnieuws over De zesde Shenzhen Semiconductor International Exhibition gaat binnenkort open.  1

Als's werelds toonaangevende platform voor de uitwisseling van halfgeleidertechnologie trekt Semicon China Shenzhen elk jaar de aandacht en deelname van een groot aantal insiders uit de industrie aan.In de tentoonstelling van dit jaar, zullen een groot aantal gerenommeerde bedrijven, onderzoeksinstituten en startende ondernemingen de nieuwste halfgeleiderproducten, -oplossingen en -innovatieve technologieën presenteren.De exposanten zullen deze gelegenheid gebruiken om hun nieuwste onderzoeksresultaten te presenteren, de meest geavanceerde technologische toepassingen van de industrie te verkennen en samenwerking en zakelijke kansen te zoeken.

 

Naast de tentoonstelling en de tentoonstellingen organiseert Semicon China ook een "Baoan Business Environment Promotion and Semiconductor Business Supply and Demand Matchmaking Conference".Deze activiteit via de Baoan bedrijfsomgeving en het bedrijfsbeleid, halfgeleider bedrijven te bouwen aanbod en vraag docking, om de implementatie van de onderneming te bereiken om de markt te vinden, vinden van de upstream en downstream van het werk van de implementatie.

 

Het succes van Semicon Shenzhen zal de ontwikkeling van de halfgeleiderindustrie verder bevorderen, innovatie en samenwerking bevorderen en wetenschap en technologie bevorderen.De deelnemers zullen getuige zijn van de nieuwste doorbraken en de tentoonstelling van geavanceerde technologieën op het gebied van halfgeleiders, en de toekomstige ontwikkeling samen bespreken.

 

Let op de opening van de 6e Semicon Semicon China, en laten we uitkijken naar dit evenement dat de halfgeleiderindustrie in de toekomst zal leiden!