Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het Eerste Artikel van het Gecentraliseerde Systeem van de Gaslevering

Certificaat
China Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Al perfect. De kwaliteit is 4,5 op 5 maar de kwaliteit aan prijsverhouding is uitstekend.

—— Dariof Fassini

Ik heb een grote ervaring opdracht gevend tot van Wolfy gehad! De mededeling was altijd snel en duidelijk. Het toevoegen van delen aan uw orde nadat u uw betaling verrichtte wordt ook goedgekeurd door Wolfy. Zij zijn ook bereid om uw orde voor een klein beetje te houden als u tijd nodig hebt om te beslissen welke extra delen zou willen toevoegen u. Ik gaf opdracht compressie tot montage.

—— Jaspis Mokkink

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het Eerste Artikel van het Gecentraliseerde Systeem van de Gaslevering
Laatste bedrijfsnieuws over Het Eerste Artikel van het Gecentraliseerde Systeem van de Gaslevering

Het gecentraliseerde systeem van de gaslevering is eigenlijk noodzakelijk wanneer een hoop van gas wordt gebruikt. Een goed ontworpen leveringssysteem zal bedrijfskosten drukken en zal productiviteit verbeteren en zal veiligheid verbeteren. Het gecentraliseerde systeem zal alle cilinders om in een opslagplaats toelaten worden samengevoegd. Centraliseer alle cilinders om inventariscontrole te vereenvoudigen, gebotteld staal te vereenvoudigen en te verbeteren. Het gas kan volgens type worden gescheiden om veiligheid te verbeteren.

In een gecentraliseerd systeem, wordt de frequentie van het vervangen van de cilinder verminderd. Het wordt bereikt door veelvoudige cilinders met de verzamelleiding in de groep te verbinden, zodat kan een groep veilig uitputten, aanvullen, en zuivering, terwijl de tweede groep de ononderbroken gasdiensten verleent. Dit type van divers systeem kan gas voor een verscheidenheid van toepassingen of zelfs de volledige faciliteit leveren zonder het moeten elk gebruikspunt uitrusten.

Aangezien de cilinderomschakeling automatisch door de verzamelleiding kan worden gedaan, zal een rij van gasflessen zelfs uitgeput, daardoor stijgend gasgebruik zijn en drukt kosten. Aangezien de cilindervervanging afzonderlijk zal worden uitgevoerd, zullen de gecontroleerde milieu's, de integriteit van het leveringssysteem beter beschermd worden. De gasverzamelleiding in deze systemen wordt gebruikt zou met een controleklep moeten worden uitgerust om gasterugvloeiing en duidelijke assemblage te verhinderen de vervanging van verontreinigende stoffen in het systeem te elimineren dat. Bovendien kunnen de meeste systemen van de gaslevering worden gevormd om op wanneer te wijzen om de cilinders of de gasflessen te vervangen.

Zuiverheid

Het niveau van de gaszuiverheid voor elk gebruikspunt is wordt vereist uiterst belangrijk om de systemen dat van de gaslevering te ontwerpen. De gaszuiverheid kan worden vereenvoudigd gebruikend een gecentraliseerd systeem zoals hierboven beschreven. De keus van bouwmaterialen zou altijd moeten verenigbaar zijn. Bijvoorbeeld, als u een gas van de onderzoekrang gebruikt, zouden alle roestvrij staalstructuren en geen membraan die afgesloten kleppen verzegelen moeten worden gebruikt om de verontreiniging van de luchtstroom te elimineren.

In het algemeen, volstaat de zuiverheid van drie niveaus om bijna alle toepassingen te beschrijven.

Het eerste stadium, wordt algemeen beschreven als multifunctionele toepassingen, met de minste strenge zuiverheidsvereisten. De typische toepassingen kunnen lassen, knipsel omvatten, woont de laser, atoomabsorptie of ICP massaspectrometrie bij. De verzamelleiding voor multifunctionele toepassingen is economisch ontworpen om veiligheid en gemak te verzekeren. De aanvaardbare bouwmaterialen omvatten messing, koper, TEFLON®, TEFZEL® en VITON®. Vul kleppen, zoals naaldkleppen en worden de kogelkleppen, typisch gebruikt om stroom af te snijden. Het op dit niveau vervaardigde zou systeem van de gasdistributie niet met hoge zuiverheid of ultrahoge zuiverheidsgassen moeten worden gebruikt.

Het tweede niveau wordt genoemd high-purity toepassingen die hogere mate van anti-vervuilings bescherming vereisen. De toepassingen omvatten gassen of de chromatografie van de laser de resonerende holte, die capillaire kolommen gebruiken en het systeemintegriteit belangrijk is. Het structurele materiaal is gelijkaardig aan de multifunctionele verzamelleiding, en de klep van de stroomscheiding is een diafragmaassemblage om verontreinigende stoffen uit te spreiden in de luchtstroom te verhinderen.

laatste bedrijfsnieuws over Het Eerste Artikel van het Gecentraliseerde Systeem van de Gaslevering  0

 

In het derde stadium wordt genoemd ultrahoge zuiverheidstoepassingen. Dit niveau vereist de componenten in het systeem van de gaslevering om het hoogste niveau van zuiverheid te hebben. De spoormetingen in gaschromatografie zijn een voorbeeld van ultra hoge zuiverheidstoepassingen. Dit niveau van verzamelleiding moet worden geselecteerd om de adsorptie van spoorcomponenten te minimaliseren. Deze materialen omvatten roestvrij staal 316, TEFLON®, TEFZEL® en VITON®. Alle pijpen zouden het schoonmaken en de passivering van 316sss moeten zijn. De stroomafsluitklep moet een diafragmaassemblage zijn.

Erkennen dat de componenten geschikt voor multifunctionele toepassingen de resultaten van hoge zuiverheid of ultrahoge zuiverheidstoepassingen, dit kunnen ongunstig beïnvloeden is vooral belangrijk. Bijvoorbeeld, kan het uitlaatgas van het neopreendiafragma in de regelgever tot bovenmatige basislijnafwijking en onopgeloste pieken leiden.

Bartijd : 2022-01-07 18:08:03 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Catlin Zeng

Tel.: 0086-13430639757

Fax: 86-755-89892080

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

粤ICP备15038918号