Wofly antwoordt aan Vraag van de de Kwaliteitslevering van het Halfgeleider de Elektronische Gas

April 9, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Wofly antwoordt aan Vraag van de de Kwaliteitslevering van het Halfgeleider de Elektronische Gas

 

Wanneer de geïntegreerde schakeling wordt vervaardigd, zal de industrie het wafeltje, meestal bliksemmachine en ander materiaal spreken. Nochtans, op het gebied van spaander productie, is er een gebied dat vaak gemakkelijk is te veronachtzamen, maar het is een gas.

 

De reden waarom de elektronische gassen vooral kritiek is, en het is onafscheidelijk van het tijdens spaander productie. Een siliciumwafeltje heeft een paar processen zoals fotolithografie, film, ets, het schoonmaken, injectie, enz. na het oppoetsen behandeling en een reeks strikte onderzoeken, en bijna kunnen duizend stappen uiteindelijk een spaander worden. Tijdens dit proces, bijna is elke verbinding minder geneigd. Het pakket van één enkele spaander aan het laatste apparaat wordt geproduceerd is ook onafscheidelijk van het elektronische gas dat.


Het elektronische gas betrokken bij de vervaardiging van halfgeleiderapparaten heeft zeer strenge vereisten in zuiverheid en precisie. Zodra een bepaalde onzuiverheid de norm overschrijdt, kan het direct tot de ernstige tekorten van het product, zelfs wegens de verspreiding van ongeschikte gassen leiden, is de volledige productielijn vervuild of afgedankt. Daarom kan men zien dat de kwaliteit van het elektronische gas direct de prestaties van het halfgeleiderapparaat, beïnvloedt en ook een hoge technische belemmering voor gasleveranciers vormt.


Door het verleden, moeten enkele hoge zuivere gassen, zeldzaam gas en gemengde die gassen door de elektronische verwerkende industrie worden gewenst zich op de invoer baseren, en Woy Fei Technology Wofly breekt deze situatie in innovatie. In de verwerkende industrie van de de dienstelektronika, hebben de bedrijven ervaren die ervaring ervaren, altijd op speciale gassen en bulkgassen op het elektronische halfgeleidergebied als zeer belangrijke R&D-richtingen toegepast, en hebben allerlei high-purity high-purity gassen in vele bekende elektronische fabrikanten rond de wereld kunnen leveren. Met inbegrip van stikstof, waterstof, zuurstof, argon, helium, enz., die de kwaliteit van elektronische gaslevering verzekeren in de productie van halfgeleiderapparaten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wofly antwoordt aan Vraag van de de Kwaliteitslevering van het Halfgeleider de Elektronische Gas  0

 

Onder het gebouw van systeemveiligheid, luchtlevering, ononderbroken en ononderbroken, verzekert het bedrijf strikt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het gas, met inbegrip van de druk, de dauw, de onzuiverheden, granularity, het stroomtarief, enz., elke stap. Het strikte technische parametersvereiste en de kwaliteitscontrole meten om stabiele productkwaliteit tijdens vervoer en gebruik te verzekeren, secundaire verontreiniging vermijden. Bovendien kan het bedrijf one-stop algemene oplossing voor de elektronische verwerkende industrie verstrekken om aan de behoeften van diverse procesverbindingen te voldoen. Tegelijkertijd, de rijke ervaring van de de industriedienst en efficiënte implementatie, zodat het bedrijf aan de veeleisende luchtbehoeften van de elektronische verwerkende industrie volledig voldoen, de leveringscyclus verkorten, kosten kan drukken, en leveringsstabiliteit verbeteren.


Met de stijgende verhoging van algemene de filmwafeltjes van China de laatste jaren, de originele de capaciteitsuitbreiding van de wafeltjefabriek en de technologieverbetering, luidde het elektronische gas een nieuwe ronde van de groeikansen en uitdagingen in. Daarom antwoordt Wo Fei Technology actief aan de uitdagingen van de sprong van de spaandertechnologie op gaskwaliteit. Met zijn rijke toepassingservaring, steunen het belangrijke procesniveau en de betrouwbare levering, actief de ontwikkeling van de industrie, en sluiten zich aan bij handen met vele binnenlandse en buitenlandse belangrijke geïntegreerde schakelingen. De verwerkende ondernemingen onderzoeken gezamenlijk de belangrijkste betekenis van elektronische gaslevering, om de kwaliteitslevering van elektronisch die gas te helpen in elektronische materiaalontwikkelomgevingen wordt vereist, en bevorderen volledig de vooruitgang van de halfgeleiderindustrie, machtigen de Kern“ Strategie „van China.